Tjenester

Vi leverer regnskaps- og rådgivningstjenester innen en rekke områder som lønn, fakturering, likviditetkontroll, årsoppgjør og regnskap.

Regnskapstjenester
Vi sørger for å gjøre regnskap til et nyttig styringsverktøy for deg.

Du kan logge deg på når som helst, hvor som helst og enkelt holde deg oppdatert på eget regnskap eller hente ut rapporter.

Systemene våre bygger på fire pilarer: Skanning og mottak, bokføring, betalingstjenester og rapportering. Du kjenner ditt behov og sammen finner vi løsningen for deg og din bedrift.

Årsoppgjør
Control Plus utarbeider og leverer korrekte årsoppgjør og ligningspapirer til rett tid.
Lønn
Lønn har et omfattende regelverk som stadig er i endring og krever derfor hyppig oppfølging. I Control Plus holder vi oss løpende oppdatert på alle relevante forhold. Når vi kjører lønn trenger du ikke å bekymre deg over hverken skattetrekk, arbeidsgiveravgift eller beregning av feriepenger. Du kan fokusere på din kjernevirksomhet og videreutvikling av din bedrift.
Rådgivning
Vi hjelper deg og din bedrift til å ta de riktige valgene. La oss bli din samarbeidspartner innen økonomisk rådgivning. Vi har dyktige ansatte som kan bistå innen økonomistyring, eierstyring og selskapsledelse.
Fakturering
Frigjør tid og ressurser ved å la Control Plus fakturere kundene dine for deg. Vi fakturerer, foretar purringer og sender utestående fordringer til inkasso. Med vårt nettbaserte fakturasystem har du alltid oppdaterte tall tilgjengelig.
Selskapsetablering
Vi har bistått ved en rekke selskapsetableringer og vet hva som må på plass av formaliteter, økonomi og organisering. Spør oss om råd.

Ta kontakt for et uforpliktende møte!